Over mij

Nienke.jpg

Mijn naam is Nienke van Wanroij, ik ben getrouwd en we hebben twee hele lieve, leuke en bijzondere dochters van 9 en 8 jaar. Na mijn eindexamen VWO ben ik de opleiding tot oefentherapeut Cesar gaan doen, en daarna heb ik mij verder gespecialiseerd tot kinderoefentherapeut. Ik heb een aantal jaren met veel plezier gewerkt met kinderen met motorische problemen en volwassenen met houdings- en bewegingsproblematiek.

 

Door een samenloop van omstandigheden heb ik de (kinder-)oefentherapie vaarwel gezegd. Na jaren administratieve werkzaamheden te hebben gedaan, wil ik heel graag weer met kinderen gaan werken. Met als gevolg dat ik een kindercoachopleiding ben gaan doen en me daarnaast de kernvisiemethode heb eigen gemaakt. 

 

De naam van mijn praktijk Kijkdaris Kindercoaching heb ik gekozen om meerdere redenen. De eerste reden is dat ik al van jongs af aan op Terschelling kom, mijn ouders hebben heel vaak tegen mij gezegd: Kijkdaris, de Brandaris. En nu moeten onze kinderen dit ook heel vaak horen tijdens vakanties op Terschelling. 

De tweede reden is dat het bij opvoed- en opgroeiproblemen vaak helpt om eens op een andere manier te kijken: Kijkdaris

 

Tot slot staat de vuurtoren voor mij voor het in verbinding staan met elkaar. En dat is zoals ik al eerder schreef heel belangrijk voor mij, maar ook bij de opvoeden en opgroeien