Coronaprotocol

L-praktijk.jpg

Na de persconferentie van zaterdag 18 december was ik aan het twijfelen of ik mijn praktijk open moest houden. Na het standpunt van Adiona (de beroepsorganistie voor kindercoaches waar ik bij aangesloten ben) te hebben gelezen ben ik overtuigd. Kinderen hebben de toekomst en wanneer kinderen hulp nodig hebben, moeten ze zo snel mogelijk worden geholpen. 

 

Dit schrijft stichting Adiona erover: De vraag of wij, als kindercoaches (jongerencoaches, gezinscoaches, enz) de praktijken moeten sluiten, kunnen wij als volgt beantwoorden:

 

Ook nu, juist nu, is ons beroep (in onze ogen) essentieel. Dat er gerust een grijs gebied is, daar zijn wij ons ook van bewust. Met de enorm oplopende wachtlijsten bij hulpinstanties, de noodklok die wordt geluid rondom het welzijn van kinderen, jongeren en gezinnen (en nog heel veel andere mensen), kunnen wij niet de ogen sluiten en de praktijk dichtgooien.

  • Ik zal de 1,5 meter in acht houden

  • Ik zal de nodige hygiëne-maatregelen treffen

  • Ik zal zorgen voor voldoende ventilatie

  • Ik vraag je thuis te blijven bij klachten. Zelf zal ik geregeld een test doen. 

 

Voor vragen, meer informatie of aanmelden voor coaching, kun je contact met mij opnemen via het contactformulier, telefoon, whatsapp of mail.